Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
    Febi къде предлагат и колко пари са, някой има ли информация? Защото следващите ми мисля да са такива
    В магазин "Автохит" на Любен Каравелов над "Старата къща" за Търново става въпрос - цена около 150 лв.

Comment

Сменях носачи в сряда. Само горни 167 ле парчето. Препоръчаха ми ги. От Варна съм. Ако си заинтересован пусни ми ЛС ще разпитам точно за тях

Comment

Оригинални долни носачи от Александър Ауто 186лв. Карам вече 2 години над 30 хил.км колата ми е със спортно окачване. Смених преди 10-12 хил.км и горни пак от там за цена от 96-98 лв . Много се пише за тези носачи и цени те им , но някои много спекулират с цените на ментетата. Оригиналните носачи от колата ми са същите като закупените. Важно е и зад курмилното устроиство как се справя с траповете по улиците. За първи път вчера смених предни биалетки . Оригиналните ми бяха TRW . Изкараха 58-60 хил.км.Смених ги с ДЕЛФИ 30 лв. Може би ако бях намерил TRW щях да си взема.
        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
          Оригинални долни носачи от Александър Ауто 186лв. Карам вече 2 години над 30 хил.км колата ми е със спортно окачване. Смених преди 10-12 хил.км и горни пак от там за цена от 96-98 лв . Много се пише за тези носачи и цени те им , но някои много спекулират с цените на ментетата. Оригиналните носачи от колата ми са същите като закупените. Важно е и зад курмилното устроиство как се справя с траповете по улиците. За първи път вчера смених предни биалетки . Оригиналните ми бяха TRW . Изкараха 58-60 хил.км.Смених ги с ДЕЛФИ 30 лв. Може би ако бях намерил TRW щях да си взема.
          Това с някаква отстъпка ли е или толкова си струват? Каква марка са носачите?
          Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
          EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
          EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

търся тампони на стабил. шанга- хубави 156 jtd

алфата е огън, обаче отпред тропа и скърца.
            новата стабилизираща щанга е 260лв в Динекспрес.
            Един приятел от Бош, зад тютюневите складове ми препоръча да търся във форума

Comment

Comment

моля за препоръки и мнения

Comment

Първоначално публикувано от alfatony Покажи съобщение
                  А защо ще сменяш щангата? Смени тампоните.

Comment

Както колегата ти каза сменяш само тампоните
                    0888515205

Comment

алфата е огън, обаче отпред тропа и скърца.
                      новата стабилизираща щанга е 260лв в Динекспрес.
                      Един приятел от Бош, зад тютюневите складове ми препоръча да търся във форума
                      http://www.heed-auto.com/ Обаждаш се тук и питаш за полиуретанови тампони за щангата те ще те питат какъв е размера на щангата следователно предварително трябва да измериш диаметъра на щангата. А ако не си сменял носачи вероятно скърцането идва от горните носачи и дори след смяната на тампоните няма да изчезне. Не че е задължително да е от нозачите но 80% от случаите е от там
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
                        Това с някаква отстъпка ли е или толкова си струват? Каква марка са носачите?
                        Да с отстъпка , но не е много голяма . Носачите са оригинални. Фиат,алфа,ланча.
                        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Здравейте колеги...Искам да ви попитам може ли да се сменят само тампоните на долен десен носач...Просто има ли такава опция или трябва да се сменя целия носач...и колко струват тампоните...Мерси предварително...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Здравейте колеги...Искам да ви попитам може ли да се сменят само тампоните на долен десен носач...Просто има ли такава опция или трябва да се сменя целия носач...и колко струват тампоните...Мерси предварително...
                            Принципно може.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              Може без проблем да се сменят качеството на тампоните не е перфектно така че ако изкарат по 25-30к км ще е добре. Но иам един проблем оригиналните носачи на алфата са с два размера (размер имай предвид мястото където трябва да се набие тампона) май че бяха 19 и 20 някъде бях го писал ако си купиш тампони вероятността да станат е 50% не знаеш кой точно размер да вземеш. А ако носачите ти са били сменени преди това с не оригинални размера им ще е 21,3 и филма става пълен. Значи извода е сваляш носачите и отиваш в магазина с носача да си дириш носачи и могат да ти ги доставят за няколко дни и т.н.
                              156 1,8 ТS 99
                              Nissan Murano 2005

Comment

Тия които ти предлага колегата Novachev сигурно са най-добрият вариант а иначе можеш да провериш в TINcar намирамира се на Пещерско шосе, като тръгнеш от Васил Априлов 100м в ляво.
                                sigpic
                                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                                147 JTDm 140-Малката манекенка
                                GT- JTDm 150

Comment

Working...
                                X